Autó Modell Szalon & webáruház

Jelenlegi hely

Címlap | Információk

Tisztelt Vásárlóink!

A raktári készletünkből időlegesen kifogyott modellek pótlásánál előfordulhat, hogy ugyanazt a modellt legközelebb csak egy másik partnerünknél kapjuk meg, esetleg más áron, mint előzőleg.  És biztosan más árfolyamon kerül hozzánk, ami összességében egyes esetekben óhatatlanul azt eredményezi, hogy a bepótolt modell ára – ha kis mértékben is -, de eltérhet attól az ártól, ami az Ön megrendelése során még a honlapunkon és  rendelésének visszaigazolásán szerepelt. Olykor akár valamivel olcsóbb is lehet, de sajnos gyakrabban esetleg néhány száz forinttal drágább. 

Ezek a kényszerű változások folymatosan hullámzanak a naponta változó devizaárfolyamok miatt. Amíg pár hónappal ezelőtt még átlagban 312-314 Ft/EUR árfolyamon fizettük ki számláinkat, addig ma már sajnos ismét jócskán túlléptük a 320-as, pillanatnyi fájdalomküszöböt... Kérjük, hogy ezeket az esetleges, számunkra sem kellemes változások bosszantó előfordulását tudomásul venni szíveskedjen és ezt a megértését előre is megköszönjük!

Valamennyi termékünket külföldi, neves nyugat-európai szaknagykereskedésekből szerezzük be. Készletünk hétről-hétre változik. Külföldi partnereinktől folyamatosan érkeznek a csomagok. (Egyébként ezek a kizárólagos, semmiképpen sem egyszerű  külföldi beszerzések okozhatják, hogy szerencsétlen esetben akár 3-4 hétre is elnyúlhatnak a beszállítások…) 

 

Termékkereső | Bejelentkezés | Regisztráció | Webmail