Autó Modell Szalon & webáruház

Jelenlegi hely

Címlap | Törzsvásárlói klub

Törzsvásárlói klub

Legyél az Automodell Szalon Törzsvásárlói klubjának tagja!

 

Évek óta visszatérő igény, hogy az üzletünkben többször vásárló vendégeink kapnak-e valamiféle törzsvásárlói kedvezményt.
A kérdés jogos, a megoldás annál nehezebb. A közelmúltban azonban egy olyan szoftveres fejlesztésre bukkantunk, ami valóban lehetővé tenné egy igazságos, jól áttekinthető rendszer bevezetését és rendszeresen visszatérő vásárlóink hűségét tényleg valamiképpen honorálni tudnánk. Még akkor is, ha ez számunkra nem kevés anyagi áldozattal jár, mivel a modellautó kereskedelem sajnos általában nem olyan árrésekkel működik, amiből túl bőkezű kedvezményeket nyújtani lehetne...

Lépj be a törzsvásárlói klubba!

A rendszerhez egy törzsvásárlói kártya kiváltásával csatlakozhatsz, aminek önköltségi ára egyszeri 300.- Ft. A továbbiakban majd az interneten saját magad is követheted kedvezményed nagyságának alakulását és adott esetben az összegyűjtött pontokat levásárolhatod. De email elérhetőséged megadásával rendszeresen hozzájuthatsz majd hírleveleinkhez is, értesülhetsz a várható újdonságokról, előrendelést adhatsz és a beérkezett modellekről is információkat kapsz.
   
A pontrendszer alapja, hogy minden megvásárolt 100.-Ft után jár egy pont, vagyis a törzsvásárlói klub tagja, indulásképpen 1% kedvezményt kap a vételárból. A vásárlás értékét a rendszerben rögzítjük, és ha, elérted a 100 ezer Ft-os határt, a kedvezményed 2%-ra nő. Ugyanígy a 200 ezer Ft elérése után már 3%-ot tart nyilván a rendszer, 300 ezer Ft-os összvásárlás után már 4% a kedvezményed,
míg a 400 ezer Ft-os„ álomhatár” túllépése után már 5% kedvezmény alapján gyűjthetd pontjaidat.

Minél gyakrabban látogatod az üzletet, és minél többször vásárolsz is valamit, annál hamarabb éred el a maximális kedvezményt. És minél több szép autómodellt választasz magadnak, annál több kedvezményt élvezhetsz. Gyakorlottabb törzsvásárlóink az így összegyűjtögetett pontokat általában levásárolják, vagyis az esetenkénti  pár száz Ft-os kedvezmény nem porlad szét a semmibe, hiszen egy parkolóórába hajigálva se érne az sokat (bizony, volt aki már egy CMC-t is meg tudott venni a pontjaiból…), de természetesen be is számíthatjuk a vásárlás árába.
Úgy véljük ez az igazán korrekt és tisztességes eljárás, és ha TE is így érzed, ne habozz, jelentkezz törzsvásárlóink klubjába!

Üdvözöl:

Fekete András és Lurwig László

Tel.: 06-1-2702850
info@automodellszalon.hu
www.automodellszalon.hu

Termékkereső | Bejelentkezés | Webmail